Tot el que pots fer

Una vegada descarregada l’aplicació, ho pots fer a través del punt wifi que ofereix el mNACTEC, l’arquitecte Lluís Muncunill et portarà en diferents edificis representatius del passat industrial i modernista de Terrassa. En cada punt de l’itinerari podràs:

AudioIconPOI
ESCOLTAR

En cada punt de l’itinerari trobareu una audioguia on l’Ivò, planteja a la seva germana, la Mireia, les seves curiositats sobre els edificis per a que li descobreixi els secrets que amaguen tots els punts que apareixen en l’itinerari per la Terrassa industrial i modernista.

MultimediaIconPOI

OBSERVAR

Els punts ofereixen un apartat multimèdia on a través de vídeos i imatges podràs veure com eren antigament aquests edificis i la vida de les persones d’aleshores.

RAIconPOI

VIATJAR EN EL TEMPS

Situats al terra i a les zones pròximes dels edificis trobaràs els marcadors de Terrassa Augmentada, col·loca els peus on indica la imatge i podràs veure com era l’edifici anteriorment.

ExtresIconPOI

 APROFUNDIR

Cada punt inclou un apartat d’extres on podràs aprofundir i saber més sobre temàtiques específiques relacionades amb el passat de la ciutat.

 

Anuncis