Jornada tècnica “Museus i eines tecnològiques”

En motiu del Dia Internacional de la Societat de la Informació, el proppassat dissabte 17 de maig el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) va celebrar una jornada plena d’activitats.

El dia va arrencar a les 10h amb la jornada tècnica Museus i eines tecnològiques adreçada a museòlegs, docents i persones interessades en la tecnologia. Les ponències van versar sobre diverses tecnologies amb aplicacions molt interessants pels museus i l’educació: raspberry pi i llenguatge scratch, realitat augmentada i impressores 3D.

A les 12h,  la  Mostra Junior and First Lego League va permetre veure els experiments de nens i nenes del Club Bombeta que van presentar-se al simposi internacional Espai Àgora.

3D

Després de la mostra, els participants van gaudir d’un recorregut per la Terrassa modernista amb l’app de realitat augmentada Terrassa Augmentada.

A partir de les 20h i fins les 24h, portes obertes a museu en motiu de la Nit dels Museus 2014. A més de les exposicions permanents i temporals del museu, els visitants van poder gaudir d’OpenCabaret, una producció d’alumnes de l’Institut del Teatre de Terrassa, que va posar el llacet a una jornada molt activa que va continuar l’endemà diumenge amb la celebració del Dia Internacional dels Museus.

Anuncis