Participa a la gimcana “Situa’t i viatja en el temps”

Arriba el bon temps i, com cada any, ve acompanyat d’un esdeveniment emblemàtic de la ciutat de Terrassa: la Fira Modernista. Enguany el Museu de la Ciència i de la Tècnica (mNACTEC) ofereix un seguit d’activitats per a tota la família, entre les quals destaca la gimcana “Situa’t i viatja en el temps”.

Fira Modernista al mNACTECDissabte 10 a partir de les 11 del matí, els participants han d’adreçar-se al mNACTEC per descarregar-se l’aplicació Terrassa Augmentada i començar l’itinerari autoguiat per la Terrassa Modernista. Els participants tindran l’oportunitat de voltar per diferents punts de la ciutat de forma lliure per finalitzar a l’estand del mNACTEC on, si han completat un mínim de tres punts del circuit, rebran un obsequi.

La Fira Modernista és una interessant experiència turística de primavera que permet als visitants viatjar en el temps per reviure un cap de setmana de la Terrassa de fa cent anys. Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’Ajuntament i que compta amb la col·laboració d’entitats, associacions, institucions, empreses i establiments de la ciutat, inclòs el mNACTEC, fet que constata l’alt grau de dinamisme de la societat civil terrassenca.

Pots consultar les activitats del museu per la Fira Modernista a: http://www.mnactec.cat/documents/Fira-Modernista-2014.pdf

T’hi esperem!

Anuncis